Foto

Skenbild åtar sig alla typer av fotograferingar.
Dagsljus/utomhusfotograferingar, konstljus, digitalt eller analogt. Bilder kan också beställas enl. manus eller efter en idéskiss. Är du företagskund så ta kontakt.. Du får då tillgång till företagssidorna med exempel på utförda uppdrag.

De fyra logotyperna här under leder till bildbyråer som säljer Skenbilds arkivbilder. För pixonnet - klicka på "Fotografer" i listen längst upp. Klicka sedan på "Ingemar Edfalk/Fotografens bilder". För age - klicka på "advanced search" och skriv Ingemar Edfalk i fältet för "photographers".

Pixonnet AB Matton Images Stock photography by Ingemar+Edfalk at Alamy age fotostock


Följ även Skenbilds dagligen uppdaterade bildblogg Stockholm Suburban Life Pictorial.


Utställning på galleri Panorama, Stockholm 2007.

Utställning på Konsthallen i gamla stan, Stockholm 2002 (Dessa bilder finns nu permanent utställda till försäljning på Matton Art).

Utställning på Nationalgalleriet i gamla stan, Stockholm 1997.
Fastighetsfotografering.
Skenbild hänvisar till Zentuvo Sverige AB för fastighetsfotografering. Bildexempel kommer här inom kort.

Arkivbilder/Redaktionellt. För vidare info, försäljning mm. se längst upp på denna sida eller ta kontakt. Det finns mycket mer än det bildbyråerna säljer.


Panoramafotografering.

OBS - Den nedanstående avdelningen är några år gammal och kommer snart att bytas ut. Numer är det ju snarare Flash VR som gäller och inte QTVR eller Java. Uppdatering med nya VR bilder kommer strax! - OBS

QuickTimeVR.
Java VR.
Flash VR.
Detta exempel är faktiskt nytt men snabbt "ihopslängt" bara för att få med ett exempel på Flash VR som är en förhållandevis ny teknik i sammanhanget. Varning för filstorleken som är ca. 900Kb. Bättre exempel kommer så snart jag får tid...
Flash VR objekt. Detta är en "omvänd" VR presentation. D.v.s. att man snurrar på ett föremål istället för på sig själv ;-)

Adress: Grönbetevägen 23, 165 59 Hässelby, tel: 070- 516 87 52,e-post: info@skenbild.se
Hem | Firman | Tjänster | Illustration | Foto | Bilder | Artiklar | Kontakt

Alla bilder skyddade enl. lagen om upphovsrätt (URL). Ansluten till BUS, (Bildkonst upphovsrätt i Sverige)
samt SFF (Svenska Fotografers Förbund).