Skenbild produktion

Foto - Bildbehandling - Retusch - Illustration

Skenbild hjälper dig att åstadkomma den bild du behöver.
Skenbild produktion arbetar på samma sätt som konstnärsateljéerna/verkstäderna gjorde när konstnärerna fortfarande var en yrkesgrupp bland andra yrkesgrupper.
Detta betyder att det som huvudsakligen produceras är bilder gjorda på beställning.

Eftersom det inte längre är 1600-tal, utan 2000-tal, har metoder och material
förändrats. De flesta bilder som produceras av skenbild existerar inte i någon
annan form än som "ettor och nollor". Därav namnet skenbild.

Den huvudsakliga verksamheten idag är ren fotografverksamhet, dock med option för att bilderna sällan har dokumentär prägel och ganska ofta är manipulerade. En bild är en bild. Inte en avbild... Anlita Skenbild till nästa fotouppdrag så får du den bild du hade tänkt dig och inte bara en registrering av motivet.

Om denna site

Denna website har funnits i sin nuvarande form i över tio år. Ofta läggs sidor till men inget tas någonsin bort. Resultatet är förstås en webdesigners mardröm. Själva designen ändras aldrig men siten växer organiskt åt alla håll...

Se det som en alternativ till ängslig, trendkänslig webdesign eller helt enkelt som en intressant plats där man kan hitta materiel som t.o.m. utgivaren glömt existerar. Det finns döda länkar och det finns sidor anpassade till när man var tvungen att använda färgindex för bilder på www. Om ytterligare några år kanske man kan se det som ett historiskt dokument ;-) I alla fall finns inga flash-animationer man måste klicka bort för att komma fram till innehållet. Använd listen på vänstersidan eller länkarna som finns i alla sidfötter liksom i de flesta sidor. Och följ bilderbloggen som uppdateras varje kväll. Klicka på det oranga B:et längst upp till vänster.

Välkommen in!.

Skenbild produktion ägs och drivs av Ingemar Edfalk, fotograf (SFF auktoriserad digitalfotograf) och konstnär (MFA från Konstfack) med lång erfarenhet av digital bild och ännu längre av analog.


Adress: Grönbetevägen 23, 165 59 Hässelby, tel: 070- 516 87 52,e-post: info@skenbild.se
Hem | Firman | Tjänster | Illustration | Foto | Bilder | Artiklar | Kontakt

Alla bilder skyddade enl. lagen om upphovsrätt (URL). Ansluten till BUS, (Bildkonst upphovsrätt i Sverige)
samt SFF (Svenska Fotografers Förbund).